Полињата означени со * се задолжителни

Почитувани, за активирање или креирање на нацрт систематизација ве молиме пратете маил со името на вашата институција и акцијата која треба да се направи на: hrmis@asseco-see.mk

*Го прочитав предупредувањето за задолжителни полиња

Почитувани корисници на ХРМИС системот,

Ве известуваме дека во периодот од 01.10.2021 година до 30.11.2021 година ќе започне процесот за:

Закажување на термини за Обука за новото Модернизирано ИСУЧР решение.

Присуството на обуките е задолжително за сите корисници на тековниот ХРМИС систем.

За повеќе информации за начинот на кој можете да изберете термин кликнете ТУКА. Преку овој линк можете да пристапите и до информациите за тоа како да стапите во контакт и со корисничка поддршка наменета за информирање за процесот на одржување на обуки за новиот модернизиран систем. За пристап кон страната за закажување термин за Ваша обука за работа во новиот модернизиран систем, кој ќе започне со примена од 01.02.2022 година кликнете ТУКА.

Со почит, Министерство за информатичко општество и администрацијаЗаборавена лозинка ?
Logo